tisdag 14 februari 2012

Valentines Day .....

Borde vakna  lite tidigare så att jag slipper att stressa så om morgonen det skall jag nu sikta mig in på är lite piggare för varje dag känns så bra ,idag skall jag göra en CV så att jag kan börja söka lite nya jobb måste hitta ett bättre betalande jobb inom snar framtid har ett år kvar omställnings pension sen skall jag klara mig själv utan  dessa pengar ja vi får väll se hur det går , blir nog bra så småningom kan jag bara hoppas och be gäller att tänka positivt och det gör jag oftast en av mina bra sidor hahahaha!!! Ja idag är det alla hjärtans dag jag tror jag skall till Netto och köpa Tacos tills ikväll och en stor fång med blommor till mig själv lite mys får vi ha ikväll och blommor blir man glad av graven pyntade vi igår och det blev så fint men hade hellre haft dig här än en grav man besöker då och då .
Ringde FK och skulle skynda på mitt ersättning hon skulle ringa min läkare hoppas hoppas för att räkningarna skall betalas nästa vecka ,jag har börjat bearbeta på djupet så vissa dagar kan det kännas vrål jobbigt men hanterbar utan mina anti d hade jag inte fixat detta och är så glad att livet börjar ljusna även om det fortfarande chockerande att du är död och jag kanske aldrig kommer förstå detta jag har ingen aning men jag ser framåt och det är ju bra ..

Hello my Valentine detta är nu andra alla hjärtans dag utan dig och aldrig mer kommer vi att ses du är så enormt saknad och kommer alltid att vara det ha det bäst i himlen min kära I will always love you /Delicia








2 kommentarer:

Gunilla Dahl sa...

Hej där! Nu är det jag, kol-patienten som tittar in. Nu när jag väl upptäckt din blogg hoppas jag att det är OK att jag lägger till den i min blogglista. Annars är det bara att säga till.

Jag har inte hunnit läsa så mycket än, men tycker det är sorgligt att din man aldrig hann bli transplanterad.

Kram /Gunilla

Delicia sa...

du är så välkommen , han blev transplanterad den 15-16 / 1 2011 men dog 2 veckor senare har var prio 1 i sverige i 85 dagar och prio 1 norden i 2 veckor kom tyvärr på listan för sent de höll honom vi liv på Sahlgrenska med Ecmo och respirator innan organen äntligen kom <3