lördag 25 juni 2011

Små Tecken eller???

Igår skulle jag leta efter en Metallica skiva som jag vet att jag köpte för länge sen jag har inte kolla i denna hyllan på flera år började leta efter skivan men fann en annan som jag har totalt glömt bort detta var så otroligt en cd som jag själv kollat på nätet för ett tag sen bestämmde mig att köpa den senare ,men jag hade den hela tiden i min hylla ,den heter Bergsmeditation med Terry Evans ja jag skall utveckla min meditation kännde en enorm lycka , styrka under tiden jag mediterade jag har tappat det lite här hemma .

När jag fikade med Marie häromdagen så var min mobil på bordet låst i vilo läge helt plötsligt börjar den att spela Jag är kär i  en ängel med Håkan Hellström så läckert stängde av musiken och tackade Lars för låten den kan ju inte vara någon annan eller??

Jag älskar alla dessa tecken ifrån vem det är nu ifrån jag vill tro att det är  min Lars men det kan ju vara från någon annan ..

   

1 kommentar:

Marie sa...

<3 meditation och stillhet är gott :-) o tecken får oss att lysa upp i vårt inre av kärlek och det är det som förgyller vår vardag!! Varma kramar Marie