måndag 28 februari 2011

Dagen Före =(

Tänk att det är en månad sen du tog ditt sista andetag ,din sista dag på jorden som man, pappa underbar vacker varelse. du kommer att vara enormt saknad mitt hjärta min kärlek min älskare .Hur kommer jag kunna leva utan dig Lars du är mitt allt .Jag saknar dig så att det ont i själen att jag inte kan fysiskt ta i dig längre eller bara prata som vi kunde göra för halva nätterna ,jag tycker att det är så orättvist att du fick lämna jorden och vissa andra otäcka människor får gå kvar och andas och leva sina liv . Jag saknar dig min älskling jag har bara alla minnen ifrån dig underbara älskade ..

Skall idag klippa mig och färga mitt hår skall se om jag kan känna mig lite piggare , sen skall vi till juristen lämna papper ,maxi handla tårtbottnar sen hem och möblera som sagt det kommer en hel del folk till ditt hem och skall minnas dig för den underbara vackra varelsen du var tung dag kommer det att bli .

1 kommentar:

Marika sa...

Ska ärligt säga att jag sitter här med en klump i magen när jag tänker på morgondagen.. Ska gå och fixa till kläderna vi ska ha på oss.. Men jag drar på det i det längsta. Hur har då inte ni det undrar jag då?!
Känns bra att Filip vill följa med..
Hoppas du kan sova i natt min vän.
Styrkekram till dig..